Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Visuele tools voor het maken van de juiste beslissing

Dashboarding

Altijd op de hoogte van wat er speelt

Real-time financieel inzicht met data-dashboards

Beslissingen nemen op basis van de juiste informatie zou de norm moeten zijn. Voor elke organisatie. Het real-time verkrijgen van data blijkt voor veel bedrijven toch lastig te organiseren. Welke systemen moeten en kunnen er gekoppeld worden, hoe voorkom je data-overlap en nog belangrijker: wat is de beste manier om dit allemaal te visualiseren zodat het een leesbaar geheel wordt? Daarnaast wil je met leesbare informatie ook actie ondernemen. Maar hoe doe je dat? En wanneer?

Vol vertrouwen beslissingen maken

Zekerheid en groei met custom-dashboards

Wij zien overzichtelijke dashboards graag als integraal onderdeel van een administratie. Daarom bieden we op maat gemaakte dashboards aan die je in één oogopslag de belangrijkste financiële inzichten verschaffen. Of het nu gaat om het behalen van doelen, kostenbeheersing of besparingskansen – onze dashboards geven je direct helderheid. Met Number Heroes heb je altijd een duidelijk beeld van je cijfers en neem je vol vertrouwen belangrijke strategische beslissingen.

Salaris administratie

Maak van je salarisadministratie een gestroomlijnd proces. Simpel, digitaal en te koppelen met diverse pakketten.

Personeels
administratie

Een goed beheerde personeelsadministratie is cruciaal voor het behalen van je bedrijfsdoelen en succes. Je slaagt alleen als je jouw mensen de vrijheid en tools geeft om geweldig te zijn.

Loonbelasting

De belastingdienst maakt het niet makkelijker, en al helemaal niet leuker. Maar het regelen van je loonbelasting hoeft geen bron van stress te zijn.

Omzetbelasting

Hoe fijn is het om als ondernemer op een moeiteloze manier je omzetbelasting te regelen? Zodat je je vol focus kan richten op de groei van je onderneming.

Inkomstenbelasting

Number Heroes helpt elk jaar ruim 150 ondernemers en particulieren bij het verzamelen van alle benodigde gegevens, een moeiteloze invulling en communicatie met de belastingdienst.

Vennootschapsbelasting

Als je niet goed op de hoogte bent van de complexe regels rondom de vennootschapsbelasting laat je (financiële) kansen liggen. Ontzettend zonde. En helemaal niet nodig met het juiste advies.

Rapportage

Met het juiste rapportage systeem ontdek je snel hoe jouw onderneming presteert, en waar er ruimte is voor verbetering.

Dashboarding

Of het nu gaat om het behalen van doelen, kostenbeheersing of besparingskansen – onze real-time dashboards geven je direct helderheid.

Jaarrekening

Onnauwkeurigheden in je jaarverslag kunnen leiden tot verkeerde beslissingen en financiële risico’s. Het negeren van een jaarverslag kan zelfs juridische problemen veroorzaken en het vertrouwen van stakeholders schaden.

Digitale factuurverwerking

Voor je factuurverwerking op te laten zetten door Number Heroes verminder je administratieve druk voor jezelf en je werknemers. Met slimme software automatisering heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiën en ben je verzekerd van een vlekkeloze verwerking van je facturen.

Vanaf €95,- per maand

Altijd een oplossing, voor elke financiële uitdaging

Grip willen krijgen op je financiën is soms overweldigend. Bij Number Heroes hebben we voor elke financiële uitdaging een passende oplossing. Eerlijke expertise, slimme tools en strategieën die je helpen om de controle over je financiën te pakken. En te focussen op wat écht belangrijk is. Op persoonlijk vlak, je onderneming of een combinatie hiervan.