Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Pak de controle over je financiën

Jouw financiële groeistrategie

Breng je doelstellingen in kaart

Een doordachte financiële strategie

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Zie je de potentie voor groei, maar mis je de begeleiding en ondersteuning om dit te realiseren? Een van de oorzaken hiervoor is het ontbreken van een duidelijke strategie. Maar alleen het ontwikkelen van een strategie is niet genoeg: het continu monitoren en aanpassen van de strategie is van cruciaal belang voor blijvend succes.

Financiële sparsessie

Waarborg de financiële gezondheid van je organisatie met Number Heroes.

Strategie traject

Als Hoofd Administratie binnen jouw organisatie vervullen we een cruciale rol in het stroomlijnen en beheren van alle administratieve processen.

Doorlopend financieel advies

Bewaak en verbeter de financiële gezondheid en prestaties van jouw afdeling of bedrijf met een interim Business Controller van Number Heroes.

Workshop

Als Financial Controller maken we financiële rapportages, verzamelen en verwerken we gegevens, stellen we budgetten op en monitoren we financiële prestaties. Inclusief rapportage aan de directie.

Stapsgewijze aanpak voor groei

Financiële partners met expertise

Met Number Heroes haal je de expertise en partnerschap in huis die nodig zijn om blijvende groei te realiseren. Dat doen we op verschillende manieren. We beginnen met een kennismakingsgesprek en leren jou en je onderneming goed kennen. Vanuit daar bouwen we een strategie op maat, waarbij we niet alleen de groeiplannen vaststellen, maar ook de dagelijkse taken en processen optimaliseren. En met tussentijdse monitoring en transparante communicatie zorgen we ervoor dat jouw groeiambities altijd op koers blijven.

Vanaf €95,- per maand

Altijd een oplossing, voor elke financiële uitdaging

Grip willen krijgen op je financiën is soms overweldigend. Bij Number Heroes hebben we voor elke financiële uitdaging een passende oplossing. Eerlijke expertise, slimme tools en strategieën die je helpen om de controle over je financiën te pakken. En te focussen op wat écht belangrijk is. Op persoonlijk vlak, je onderneming of een combinatie hiervan.