Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Ontdek jouw mogelijkheden

Financiële sparsessie

Advies op maat

Slimmere financiële beslissingen

Hoe ga je slim om met vermogen naar privé halen? Of vermogen veilig te stellen om er in de toekomst van te kunnen genieten? Je zoekt een partner om mee te sparren over je financiële doelstellingen. Zakelijk of privé. Iemand die begrijpt wat je als ondernemer bezig houdt en die overzicht heeft over welke risico’s er bij het ondernemen spelen, zowel op het gebied van wet- en regelgeving als op financieel gebied. Een partij die je verder helpt met het zetten van de stap naar het volgende niveau.

Praktisch inzicht voor de volgende stap

Zakelijk en privé financieel sparren

In een sessie van 2 à 3 uur spreken we met elkaar de beoogde groei, wensen, financiële en persoonlijke doelstellingen door. Naar aanleiding van het gesprek maken we een verslag en samenvatting met een aantal actie- en aandachtspunten. Vervolgens ben je vrij om deze stappen verder in te vullen met ons, een andere professional, of zelfstandig.

Het juiste besluit neem je met Number Heroes

Vormgevers van financiële groei

Number Heroes is jouw kompas, gericht op het krijgen van inzicht. Gedreven door nieuwsgierigheid en de drang naar vrijheid. Als bewakers van jouw financiële stabiliteit nemen we samen de controle in handen, zodat jij met vertrouwen vooruit gaat. We zorgen ervoor dat je financiële basis solide is, geven je een eerlijke blik op de toekomst en helpen je met je administratie, financieel advies of groeistrategie. Op persoonlijk of zakelijk vlak. Onze dienstverlening is ontworpen om jou te helpen de controle over je financiën te pakken.

Financiële sparsessie

Waarborg de financiële gezondheid van je organisatie met Number Heroes.

Strategie traject

Als Hoofd Administratie binnen jouw organisatie vervullen we een cruciale rol in het stroomlijnen en beheren van alle administratieve processen.

Doorlopend financieel advies

Bewaak en verbeter de financiële gezondheid en prestaties van jouw afdeling of bedrijf met een interim Business Controller van Number Heroes.

Workshop

Als Financial Controller maken we financiële rapportages, verzamelen en verwerken we gegevens, stellen we budgetten op en monitoren we financiële prestaties. Inclusief rapportage aan de directie.

Vanaf €395,-

Boek een financiële groei strategiesessie

Zie je de potentie voor groei, maar mis je de begeleiding en ondersteuning om dit te realiseren? Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Met Number Heroes haal je de expertise en partnerschap in huis die nodig zijn om blijvende groei te realiseren. Dat doen we op verschillende manieren. We beginnen met een kennismakingsgesprek en leren jou en je onderneming goed kennen. Vanuit daar bouwen we een strategie op maat, waarbij we niet alleen de groeiplannen vaststellen, maar ook de dagelijkse taken en processen optimaliseren. En met tussentijdse monitoring en transparante communicatie zorgen we ervoor dat jouw groeiambities altijd op koers blijven.