Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Stapsgewijze groei realiseren

Strategie traject

Het probleem van strategieformulering

Gebrek aan richting en structuur

Ondernemers staan vaak voor de uitdaging om hun groeiambities om te zetten in concrete stappen en resultaten. Het ontbreekt soms aan een gestructureerde aanpak en heldere strategie die aansluit bij hun bedrijfsspecifieke situatie. Het formuleren van een effectieve groeistrategie lijkt een complexe taak, maar wij bieden de oplossing.

Hoe wij jouw groei strategisch ondersteunen

Een op maat gemaakte aanpak

Met een strategie traject door Number heroes ben je verzekerd van een maatwerk aanpak voor stabiele groei. Alles start met een grondige 0-meting om de huidige staat van je onderneming te beoordelen, vervolgens formuleren we een strategie die past bij jouw ambities. Deze strategie wordt vertaald naar budgetten, begrotingen en concrete actieplannen. Onze jarenlange ervaring en praktische aanpak zorgen ervoor dat je groeidoelstellingen stap voor stap worden gerealiseerd.

Het juiste besluit neem je met Number Heroes

Vormgevers van financiële groei

Number Heroes is jouw kompas, gericht op het krijgen van inzicht. Gedreven door nieuwsgierigheid en de drang naar vrijheid. Als bewakers van jouw financiële stabiliteit nemen we samen de controle in handen, zodat jij met vertrouwen vooruit gaat. We zorgen ervoor dat je financiële basis solide is, geven je een eerlijke blik op de toekomst en helpen je met je administratie, financieel advies of groeistrategie. Op persoonlijk of zakelijk vlak. Onze dienstverlening is ontworpen om jou te helpen de controle over je financiën te pakken.

Financiële sparsessie

Waarborg de financiële gezondheid van je organisatie met Number Heroes.

Strategie traject

Als Hoofd Administratie binnen jouw organisatie vervullen we een cruciale rol in het stroomlijnen en beheren van alle administratieve processen.

Doorlopend financieel advies

Bewaak en verbeter de financiële gezondheid en prestaties van jouw afdeling of bedrijf met een interim Business Controller van Number Heroes.

Workshop

Als Financial Controller maken we financiële rapportages, verzamelen en verwerken we gegevens, stellen we budgetten op en monitoren we financiële prestaties. Inclusief rapportage aan de directie.

Vanaf €395,-

Boek een financiële groei strategiesessie

Zie je de potentie voor groei, maar mis je de begeleiding en ondersteuning om dit te realiseren? Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.  Met Number Heroes haal je de expertise en partnerschap in huis die nodig zijn om blijvende groei te realiseren. Dat doen we op verschillende manieren. We beginnen met een kennismakingsgesprek en leren jou en je onderneming goed kennen. Vanuit daar bouwen we een strategie op maat, waarbij we niet alleen de groeiplannen vaststellen, maar ook de dagelijkse taken en processen optimaliseren. En met tussentijdse monitoring en transparante communicatie zorgen we ervoor dat jouw groeiambities altijd op koers blijven.