Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Het delen van praktische kennis en toepasbare vaardigheden

Financiële workshops

Vergroot je financiële inzichten en optimaliseer je operaties

Hulp en inzicht voor financiële afdelingen vanaf € 395,- p.p.

Met onze workshops van ongeveer 4 uur helpen we financiële afdelingen van bedrijven hun financiële inzichten te vergroten en hun operationele effectiviteit te verbeteren. Onze workshops zijn ontworpen om te voorzien in de behoeften van moderne bedrijven die streven naar groei en succes. Tijdens deze interactieve sessies brengen we onze uitgebreide kennis en ervaring over financiële strategieën en processen over, zodat financiële teams beter uitgerust zijn om uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten.

Praktische kennis voor directe impact

Aandachtspunten van onze financiële workshops

Onze workshops richten zich op het verstrekken van praktische kennis die direct toepasbaar is binnen het dagelijkse werk van financiële professionals. We behandelen uiteenlopende onderwerpen, zoals efficiënte boekhouding, geavanceerde rapportage-analyse, budgetbeheer en risicobeoordeling. Door een combinatie van presentaties, casestudy’s en interactieve sessies stimuleren we een diepgaand begrip van financiële concepten en helpen we deelnemers om zelfverzekerder en strategischer te handelen in hun rol. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe benaderingen of het verfijnen van bestaande vaardigheden, onze workshops bieden een waardevolle gelegenheid voor financiële teams om hun expertise te vergroten en bij te dragen aan de algehele groei van hun organisatie.

Het juiste besluit neem je met Number Heroes

Vormgevers van financiële groei

Number Heroes is jouw kompas, gericht op het krijgen van inzicht. Gedreven door nieuwsgierigheid en de drang naar vrijheid. Als bewakers van jouw financiële stabiliteit nemen we samen de controle in handen, zodat jij met vertrouwen vooruit gaat. We zorgen ervoor dat je financiële basis solide is, geven je een eerlijke blik op de toekomst en helpen je met je administratie, financieel advies of groeistrategie. Op persoonlijk of zakelijk vlak. Onze dienstverlening is ontworpen om jou te helpen de controle over je financiën te pakken.

Financiële sparsessie

Waarborg de financiële gezondheid van je organisatie met Number Heroes.

Strategie traject

Als Hoofd Administratie binnen jouw organisatie vervullen we een cruciale rol in het stroomlijnen en beheren van alle administratieve processen.

Doorlopend financieel advies

Bewaak en verbeter de financiële gezondheid en prestaties van jouw afdeling of bedrijf met een interim Business Controller van Number Heroes.

Workshop

Als Financial Controller maken we financiële rapportages, verzamelen en verwerken we gegevens, stellen we budgetten op en monitoren we financiële prestaties. Inclusief rapportage aan de directie.

Vanaf €395,-

Boek een financiële groei strategiesessie

Zie je de potentie voor groei, maar mis je de begeleiding en ondersteuning om dit te realiseren? Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.  Met Number Heroes haal je de expertise en partnerschap in huis die nodig zijn om blijvende groei te realiseren. Dat doen we op verschillende manieren. We beginnen met een kennismakingsgesprek en leren jou en je onderneming goed kennen. Vanuit daar bouwen we een strategie op maat, waarbij we niet alleen de groeiplannen vaststellen, maar ook de dagelijkse taken en processen optimaliseren. En met tussentijdse monitoring en transparante communicatie zorgen we ervoor dat jouw groeiambities altijd op koers blijven.