Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Personeel aannemen, zonder zorgen

Loonbelasting

Het is niet makkelijk, en al helemaal niet leuk

Stress om het regelen van de loonbelasting

Wanneer je personeel in dienst hebt, of jezelf een salaris uitkeert voor verrichte arbeid dan kom je altijd in aanraking met het moeten afdragen van loonbelasting en premies volksverzekeringen. De bedragen hiervoor liggen vast in het handboek loonheffingen dat jaarlijks door de belastingdienst beschikbaar wordt gesteld. Ze maken het dus niet makkelijker, en al helemaal niet leuker. De juiste loonbelasting moet elke maand op tijd berekend, toegestuurd en betaald worden aan de belastingdienst. Veel werk? Dat is het zeker. Maar het goed regelen van de loonbelasting hoeft geen bron van stress te zijn.

Je doet het met Number Heroes

Het correct afhandelen van je loonbelasting

Bespaar jezelf de last van het zelf doen en regelen. Met de geavanceerde automatisering en expertise van Number Heroes wordt je loonbelasting altijd accuraat berekend, ingediend en betaald. Achter de schermen regelen en beheren wij je loonbelasting. Jij vermijdt administratieve kopzorgen en houdt meer tijd over voor het runnen van je bedrijf.

Salaris administratie

Maak van je salarisadministratie een gestroomlijnd proces. Simpel, digitaal en te koppelen met diverse pakketten.

Personeels
administratie

Een goed beheerde personeelsadministratie is cruciaal voor het behalen van je bedrijfsdoelen en succes. Je slaagt alleen als je jouw mensen de vrijheid en tools geeft om geweldig te zijn.

Loonbelasting

De belastingdienst maakt het niet makkelijker, en al helemaal niet leuker. Maar het regelen van je loonbelasting hoeft geen bron van stress te zijn.

Omzetbelasting

Hoe fijn is het om als ondernemer op een moeiteloze manier je omzetbelasting te regelen? Zodat je je vol focus kan richten op de groei van je onderneming.

Inkomstenbelasting

Number Heroes helpt elk jaar ruim 150 ondernemers en particulieren bij het verzamelen van alle benodigde gegevens, een moeiteloze invulling en communicatie met de belastingdienst.

Vennootschapsbelasting

Als je niet goed op de hoogte bent van de complexe regels rondom de vennootschapsbelasting laat je (financiële) kansen liggen. Ontzettend zonde. En helemaal niet nodig met het juiste advies.

Rapportage

Met het juiste rapportage systeem ontdek je snel hoe jouw onderneming presteert, en waar er ruimte is voor verbetering.

Dashboarding

Of het nu gaat om het behalen van doelen, kostenbeheersing of besparingskansen – onze real-time dashboards geven je direct helderheid.

Jaarrekening

Onnauwkeurigheden in je jaarverslag kunnen leiden tot verkeerde beslissingen en financiële risico’s. Het negeren van een jaarverslag kan zelfs juridische problemen veroorzaken en het vertrouwen van stakeholders schaden.

Digitale factuurverwerking

Voor je factuurverwerking op te laten zetten door Number Heroes verminder je administratieve druk voor jezelf en je werknemers. Met slimme software automatisering heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiën en ben je verzekerd van een vlekkeloze verwerking van je facturen.

Vanaf €95,- per maand

Altijd een oplossing, voor elke financiële uitdaging

Grip willen krijgen op je financiën is soms overweldigend. Bij Number Heroes hebben we voor elke financiële uitdaging een passende oplossing. Eerlijke expertise, slimme tools en strategieën die je helpen om de controle over je financiën te pakken. En te focussen op wat écht belangrijk is. Op persoonlijk vlak, je onderneming of een combinatie hiervan.