Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Pak de controle over je financiën

Een financiële expert voor jouw organisatie

De basis onder controle

Diepgaande financiële en administratieve ondersteuning

Ondernemers en organisaties waar de basis onder controle is hebben vaak behoefte aan diepgaand financieel advies en ondersteuning. Dat kan tijdelijk zijn, maar ook voor een langere vaste periode. Speciaal voor deze ondernemers nemen de Number Heroes regelmatig verschillende interim functies aan: dit varieert van CFO For A Day, Hoofd Administratie tot Business- en Financial Controllers. Niet reactief werken, maar proactief bezig zijn met de toekomst en kansen van jouw bedrijf of organisatie.

CFO

Waarborg de financiële gezondheid van je organisatie met een interim Chief Financial Officer (CFO) van Number Heroes.

Hoofd Administratie

Als Hoofd Administratie binnen jouw organisatie vervullen we een cruciale rol in het stroomlijnen en beheren van alle administratieve processen.

Business Controller

Bewaak en verbeter de financiële gezondheid en prestaties van jouw afdeling of bedrijf met een interim Business Controller van Number Heroes.

Financial Controller

Als Financial Controller maken we financiële rapportages, verzamelen en verwerken we gegevens, stellen we budgetten op en monitoren we financiële prestaties. Inclusief rapportage aan de directie.

Hoofd Boekhouding

We beheren en onderhouden de administratieve processen, waarborgen de financiële nauwkeurigheid en leveren betrouwbare financiële gegevens aan de directie.

We werken met je, niet voor je

Financiële rol voor elke organisatie

We stappen in jouw organisatie en werken nauw samen met specifieke afdelingen die behoefte hebben aan financiële expertise en ondersteuning. We zijn er om jouw team te versterken en waardevolle inzichten te bieden. Zo dragen we gericht bij aan het verbeteren van financiële processen, het nemen van strategische beslissingen en het grijpen van nieuwe groeikansen. Zo is jouw organisatie niet alleen operationeel efficiënt, maar ook strategisch voorbereid op de toekomst.

Vanaf €95,- per maand

Altijd een oplossing, voor elke financiële uitdaging

Grip willen krijgen op je financiën is soms overweldigend. Bij Number Heroes hebben we voor elke financiële uitdaging een passende oplossing. Eerlijke expertise, slimme tools en strategieën die je helpen om de controle over je financiën te pakken. En te focussen op wat écht belangrijk is. Op persoonlijk vlak, je onderneming of een combinatie hiervan.