Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Samen sterker ondernemen​

Number Heroes is aangesloten bij MKB Rotterdam Rijnmond​

Bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat

MKB Rotterdam Rijnmond

MKB Rotterdam Rijnmond is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. Succesvol ondernemen heeft alles te maken met een goed ondernemingsklimaat. Een goed ondernemingsklimaat realiseer je echter niet alleen. Daar heb je als ondernemers elkaar voor.

De kracht van verbinden

Een betere positie voor de ondernemer

De kracht van MKB Rotterdam Rijnmond ligt in het verbinden. Ze spelen een cruciale rol in het samenbrengen van ondernemers, gemeentes, andere belangenorganisaties en de overheid. Door actief deel te nemen aan gesprekken met beslissingsmakers, zorgen ze ervoor dat de stem van het MKB wordt gehoord. Ze zetten zich in voor soepele regelgeving en een betere positie voor ondernemers, en initiëren diverse andere waardevolle initiatieven.

Lorem ipsum dolor

MKB Rotterdam Rijnmond & Number Heroes

Als Number Heroes praten wij graag met andere ondernemers, dat zit in ons bloed en maakt ons enthousiast om met de blik naar voren te blijven onderzoeken. Wij mengen ons dan ook graag op de bijeenkomsten tussen de ondernemers om met hen in gesprek te gaan en te zien wat onze diensten voor hen kunnen brengen.

Uit dit netwerk doen wij ook veel connecties op en deze brengen we ook graag met elkaar in contact. Ben jij als partij A op zoek naar een B, en kennen wij een B? Dan brengen wij jullie uiteraard (kosteloos) met elkaar in contact. Samen staan we sterker en kunnen we elkaar vooruithelpen.

Verder biedt MKB Rotterdam Rijnmond diverse mogelijkheden tot advies en bijstaan. Wil je met je bedrijf naar het buitenland? Dan kunnen we schakelen om te zien wat hierbij komt kijken en wie kan ondersteunen. Heb je andere specifieke vraagstukken? Het netwerk biedt altijd oplossingen.

Zoals MKB Rotterdam Rijnmond zelf al zegt: “Geen woorden, maar zaken…”

Vanaf €95,- per maand

Altijd een oplossing, voor elke financiële uitdaging

Grip willen krijgen op je financiën is soms overweldigend. Bij Number Heroes hebben we voor elke financiële uitdaging een passende oplossing. Eerlijke expertise, slimme tools en strategieën die je helpen om de controle over je financiën te pakken. En te focussen op wat écht belangrijk is. Op persoonlijk vlak, je onderneming of een combinatie hiervan.