Ons team

DE SUPERHELDEN
Wij staan voor u klaar
adriaan
Adriaan van Winkelen
Superheld

Cornelis Los: Vanaf mijn 16e al actief op de financiële administratie. Opleidingen vanaf MBO-administrateur tot en met Master in Accountancy (Nyenrode) doorlopen en succesvol afgerond. Gedurende de studies op alle niveaus ook praktijkervaring opgedaan door studie en werk met elkaar te combineren.

Hierdoor een brede kennis opgedaan van uitvoerend tot en met controlerend niveau van de organisatie. De ervaring als accountant heeft de diverse aspecten van controle, advies en fiscale aspecten van organisaties geleerd. Vervolgens als CFO ook actief meedenkend met de organisatie en directe betrokkenheid binnen de bedrijven aan mijn ervaring toegevoegd, waarbij ook vele bijkomende aspecten als contracten, aktes, optimalisatie van processen, automatiseren etc.

Aan mijn disciplines zijn toegevoegd. Met een duidelijke visie en brede ervaringen sta ik u graag bij op de diverse gebieden van de financiële administratie, optimalisatie van processen, fiscale aspecten, verzekeringen en ga zo maar door. U vraagt en ik zal mijn netwerk en kennis inzetten om u bij te staan. Samen staan we sterk en is geen uitdaging te groot.

Adriaan van Winkelen: Op mijn 18e gestart met mijn accountancy opleiding en kort daarna combinatie met werken als accountant. Daarbij ook mijn ondernemersbloed direct de ruimte gegeven met de start van mijn eigen onderneming op het gebied van administratieve ondersteuning. Met een afgeronde accountancy opleiding en een studie rechten kan ik u op diverse gebieden ondersteunen. In mijn ervaringen heb ik mij verder verdiept in het opzetten van geautomatiseerde administraties in combinatie met dashboards en automatische tussentijdse rapportages. Hierdoor kan je je volledig richten op de analyse van de cijfers en hieruit lering trekken.

Daarnaast heb ik mij breed ontwikkeld op het gebied van projectbegeleiding en als algemeen financieel manager, CFO en Business/Financial controller. Met deze brede ervaring heb ik mijzelf ontwikkelt tot sparringpartner met een brede visie die verder kijkt dan de gebruikelijke cijfers.

Ik word graag uitgedaagd, bent u de volgende?

× Neem contact op