Onze dienstverlening

Wij gaan niet als een olifant door een porseleinkast, want dan maken we meer stuk dan er te repareren is. Om tot goede beslissingen te komen moet je observeren, analyseren en vervolgens optimaliseren. Rome is niet in één dag gebouwd en zo is het ook met het ontwikkelen van een organisatie. Wij hebben een visie op het optimaliseren van processen en door te observeren hoe de organisatie nu werkt maken we allereerst een plan.

Vervolgens pas je stap voor stap verbeteringen toe en analyseer je bij iedere stap of dit het gewenste resultaat oplevert. Tot slot blijf je de processen optimaliseren, want tijden veranderen constant en sinds de computer is ingevoerd is er inmiddels alweer heel veel verbeterd in de processen die hiermee kunnen worden uitgevoerd.

Dit klinkt wellicht heel wollig en tijdrovend, maar dat is ook precies wat wij niet als insteek hebben. U als ondernemer zit er niet op te wachten en wij eerlijk gezegd ook niet. Eindeloze memo’s met de prachtigste verhalen, maar zonder concrete stappen en het budget dat al op is voordat er überhaupt een stap is uitgevoerd. Hier associëren wij ons niet mee. Uiteraard dienen we wel zorgvuldig te werk te gaan en geen overhaaste besluiten te nemen.

Vanuit onze werkwijze bieden wij een aantal diensten aan, waarbij wij uw organisatie graag optimaliseren op financieel vlak. Hieronder vind u de verschillende categorieën diensten die wij aanbieden

Bij interim werkzaamheden voeren wij een specifieke opdracht bij u op locatie uit met betrekking tot uw financiële administratie.

In geval van rapportages verzorgen wij specifieke rapportages die aan uw behoefte voldoen.

Het aanbod van administratieve diensten voorziet uw organisatie in het verwerken van uw ZZP-administratie of administratie van uw BV middels de pakketten die wij u kunnen aanbieden. Lees hierover meer op onze administratie  pagina.

× Neem contact op