Over numberheroes

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Number Heroes en wij bieden u alle ondersteuning op het gebied van cijfers. Onze expertise en ervaring in de wereld van cijfers willen wij combineren met uw passie en gedrevenheid om uw onderneming tot een succes te maken. Onze ervaring als accountant en financieel professional in het bedrijfsleven zetten wij graag in om actief met u mee te denken bij de financiële optimalisatie, digitalisering en automatisering van uw processen. Daarnaast worden wij ook enthousiast van de business opportunity’s die op uw pad komen en gaan graag met u aan de slag de opportunity’s financieel gezien tot een succes te maken.

Wij vinden cijfers niet alleen uitdagend, maar willen de kracht van deze cijfers gebruiken om uw onderneming verder te brengen. Dit combineren wij met een commerciële blik, omdat wij begrijpen dat uw onderneming op weg is naar de stip op de horizon. Op weg naar het doel van uw onderneming zijn wij de sparringpartner die de aandachtspunten benoemd, maar het blijft niet alleen bij het benoemen. Wij onderzoeken samen met u hoe we deze punten kunnen tackelen en gaan graag met u aan tafel om dit op te pakken en uit te voeren.

Uw organisatie beschikt wel over een financiële boekhouding, maar u mist nog een financieel expert die verder kan kijken dan de dagelijkse boekhouding. Iemand die niet iedere euro precies aan het aansluiten is aan de hand van de financiële stukken, maar die verder vooruit kijkt en met u meedenkt over de toekomst. Wij bieden de tools om samen vooruit te kijken en vervolgens uw boekhouding te helpen om de benodigde informatie te verzamelen en efficiënt op te lijnen om stappen te maken.

Verder kunnen wij onze kennis en ervaring voor u inzetten om meer zekerheid te verkrijgen. Twijfelt u over de betrouwbaarheid van cijfers opgesteld door het bestuur van de organisatie waarin u aandelen heeft of wilt u een onafhankelijk iemand een oordeel laten vormen over uw cijfers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op deze site is een aanbod van onze diensten opgenomen, welke bestaat uit interim opdrachten (hyperlink), rapportages/dashboarding  en het verwerken van administraties ).

Klik op één van deze links voor meer informatie of bel/mail  ons wanneer u een vraag aan ons heeft.

× Neem contact op