Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Zekerheid voor jou en je werknemers

Salarisadministratie

Voorkom fouten, bespaar tijd

Efficiënte salarisadministratie voor jouw onderneming

Het bijhouden van de salarisadministratie blijft voor veel ondernemers een tijdrovend en energieverslindend proces. Herkenbaar? Je doet het er namelijk niet zomaar even bij. Het nauwkeurig berekenen en uitbetalen van salarissen aan je werknemers vraagt om deskundigheid en toewijding. Zonder georganiseerd systeem krijg je gegarandeerd te maken met vertragingen en fouten, wat impact heeft op zowel je organisatie als je medewerkers.

Digitaal gemak en naadloze integratie

Geautomatiseerde salarisadministratie

Bij Number Heroes zorgen we ervoor dat je salarisadministratie een gestroomlijnd proces wordt. Simpel, digitaal en te koppelen met diverse pakketten. Inclusief het opstellen van loonstroken, jaaropgaven en het afhandelen van belastingen, pensioenen en andere relevante zaken. Met geautomatiseerde software vereenvoudigen we de handelingen, zodat je medewerkers altijd toegang hebben tot loonstroken en contracten. De loonkosten komen automatisch terecht in je eigen boekhouding voor verdere verwerking en analyse.

Salaris administratie

Maak van je salarisadministratie een gestroomlijnd proces. Simpel, digitaal en te koppelen met diverse pakketten.

Personeels
administratie

Een goed beheerde personeelsadministratie is cruciaal voor het behalen van je bedrijfsdoelen en succes. Je slaagt alleen als je jouw mensen de vrijheid en tools geeft om geweldig te zijn.

Loonbelasting

De belastingdienst maakt het niet makkelijker, en al helemaal niet leuker. Maar het regelen van je loonbelasting hoeft geen bron van stress te zijn.

Omzetbelasting

Hoe fijn is het om als ondernemer op een moeiteloze manier je omzetbelasting te regelen? Zodat je je vol focus kan richten op de groei van je onderneming.

Inkomstenbelasting

Number Heroes helpt elk jaar ruim 150 ondernemers en particulieren bij het verzamelen van alle benodigde gegevens, een moeiteloze invulling en communicatie met de belastingdienst.

Vennootschapsbelasting

Als je niet goed op de hoogte bent van de complexe regels rondom de vennootschapsbelasting laat je (financiële) kansen liggen. Ontzettend zonde. En helemaal niet nodig met het juiste advies.

Rapportage

Met het juiste rapportage systeem ontdek je snel hoe jouw onderneming presteert, en waar er ruimte is voor verbetering.

Dashboarding

Of het nu gaat om het behalen van doelen, kostenbeheersing of besparingskansen – onze real-time dashboards geven je direct helderheid.

Jaarrekening

Onnauwkeurigheden in je jaarverslag kunnen leiden tot verkeerde beslissingen en financiële risico’s. Het negeren van een jaarverslag kan zelfs juridische problemen veroorzaken en het vertrouwen van stakeholders schaden.

Digitale factuurverwerking

Voor je factuurverwerking op te laten zetten door Number Heroes verminder je administratieve druk voor jezelf en je werknemers. Met slimme software automatisering heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiën en ben je verzekerd van een vlekkeloze verwerking van je facturen.

Vanaf €95,- per maand

Altijd een oplossing, voor elke financiële uitdaging

Grip willen krijgen op je financiën is soms overweldigend. Bij Number Heroes hebben we voor elke financiële uitdaging een passende oplossing. Eerlijke expertise, slimme tools en strategieën die je helpen om de controle over je financiën te pakken. En te focussen op wat écht belangrijk is. Op persoonlijk vlak, je onderneming of een combinatie hiervan.